04-09-2020 Inzoomen als je een #VoelLander bent!

Vorige Artikel 87 van 133 Volgende

Heel belangrijk als je veel voelt,  # VoelLanders mogen leren: 

IN TE ZOOMEN!

Want er zijn zoveel voel-momentjes die al jouw prachtige voel tentakeltjes voelen, dat het echt een enorme klus blijkt, om deze voel momenten los van elkaar te kunnen ervaren.

Vaak voelt het voor #VoelLanders, alsof ze in de blender zitten van voel-lijntjes en hoe hard ze ook hun best doen om de blender uit te zetten, de blender overwint meestal.

En dan zit je daar met al je goeie voornemens, regels en steuntjes in de rug van anderen, toch nog in de gepureerde brij van al jouw voeltentakels.

Waarbij je van baby af aan al in deze brij ronddrijft, meestal zonder bandjes en ouders die je aankijken en echt niet weten hoe ze het huilen van hun " gevoelige" kindje kunnen stoppen.

Kindje bleek niet gevoelig, maar voelde alles! Dus ook de velden van de papa, de mama, de oma, de buurvrouw, de hond, de plant...en Aarde met al haar vaste materie en energie bleek overweldigend en letterlijk zo veel.

Gevolg onze kleine prachtige voelLander, werd wel gevoelig.

Vele voelers kunnen hierdoor al op zeer jonge leeftijd, letterlijk met zichzelf in de knoop zitten.

Ze overzien al hun voelsprieten niet en er is ze niet geleerd om in te ZOOMEN.

Ze blijven daardoor ronddrijven en het voelt als zwemmen in de zee, maar zonder richting.

IN-ZOOMEN geeft RICHTING!

IN-ZOOMEN geeft OVERZICHT!

IN-ZOOMEN geeft RUST!

Door IN te ZOOMEN, zie je ineens de losse elementen en kun je het voelen gaan ordenen. Iets wat heel belangrijk is in de samenwerking met de hersenen!

 

Ik ga alle #VoelLanders die mee zullen doen met de training, allemaal leren IN-te ZOOMEN. Zodat ze hun eigen encyclopedie van voelen kunnen opbouwen. Daarnaast ga ik alle coaches, docenten en ouders leren hoe belangrijk dit IN-ZOOMEN is en hoe ze dit kunnen overdragen.

Om zo de blender te stoppen, de brij te ontrafelen en het feest van VOELEN weer AAN te zetten.

Om zo grip te krijgen op al die prachtige VOEL-stekkers!

Wil je ook nog aan-sluiten? Je hebt nog tot en met 10 september om je op te geven.

 

 

 

Ons gastenboek hieronder, geeft de ruimte aan jou om wat te schrijven. Leuk als je dit doet! 

© 2014 - 2021 Ik adem wolkjes Licht & Liefde, samen met jou. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel