En nu stroomt mijn bad vol LICHT, door haar...

Vorige Artikel 105 van 133 Volgende

Waar sta ik dan?

We hebben vakantie, 3,5 week lang mag ik als ik zou willen, onderuit gezakt ondersteboven op de bank hangen.

Haha ik ken mezelf, hoe meer rust, hoe meer alles AAN gaat.

En toch voelt het anders dit jaar, want ik lijk steeds meer in een staat van berusting te komen.

Als in alles is goed, ik hoef enkel te ZIJN en daar vindt alles plaats.

Niet enkel voor mezelf, maar ook voor de ander.

Waarbij ik specifiek in dat centrum, letterlijk naast ÏKTÄ sta, als in de kern van de nieuwe Aarde. ( ÏKTÄ is de vierde Aarde, de Rode Aarde en groeit vanuit de kern van de Aarde waar jij en ik ons nu op begeven)

ÏKTÄ & ik  overleggen veel op dit moment, waarbij ik haar veel vertel over haar Aarde, als in wat geweest is en wat er komen gaat. Ik bereidt haar voor, net zoals zij mij laat zien, wat NU belangrijk is als in de volgende Aarde stappen.

Als een kleine helikopter samen, die elke dag over de totale wereld vliegt, kijkt en schouwt en daarna vergadering heeft.

Nee we drinken er geen kopje thee bij, dit is uitwisseling op puur Licht-wezen niveau, dus verweven onze velden en vanuit die verbinding voelen, horen en zien we elkaar.

Het is voor mij als Licht-wezen en Aarde-mens vaak heel makkelijk, om zo in 2 totaal andere dimensies rond te wandelen, van stoffelijk en onstoffelijk. Echter gebeurt er nu zoveel in deze wereld, dat de hoeveelheid aan schuivende tijdslussen, soms ook wel als een te vol metro station kan voelen.

Stel je even de metro in Londen voor en dan al die verbindingen, nou dat dus en ik zoem daar als een soort matrix mevrouwtje doorheen.

Mijn lijf is er inmiddels aan gewend, die snapt wie ik ben en hoe het werkt. Mijn hersens ook, echter ze stellen wel heel veel vragen de laatste tijd.

Vragen als in: waar staan wij dan eigenlijk hier op deze aarde tussen al die tijd-lussen in?

Goeie vragen stelt ze, juiste moment ook, in de vakantie!

Ik kan haar daar nog niet zo helder antwoord opgeven, als in wat nu specifiek de plek is. Echter wat ik heel helder heb, is dat ik letterlijk naast ÏKTÄ sta en dat zij mijn startpunt van mijn handelen zal bepalen. Als een vaste vertaalster, begeleidster en soort van gids sta ik naast haar.

Een aantal weken geleden, is mij heel specifiek gevraagd of ik in de groep wil plaatsnemen die ÏKTÄ zal vertegenwoordigen, als in vertalen voor wat ÏKTÄ nodig heeft, wat zij wil en waar zij naar onderweg is.

Waarbij ik aan mijn hele ZIJN toestand sinds ik hierop volmondig JA heb gezegd, steeds meer voel, dat Aarde mijn thuis zal gaan zijn.  Hier tussen haar levensvormen, mijn Lichtwezen trekt bij haar in!

Het ontroerd me als ik dit opschrijf en maakt me meteen heel blij, want dat is precies wat ik langere tijd voel, ik wordt 1 met deze Aarde, ik wordt 1 met haar.

Dus waar sta ik dan?

Hier dus, onderweg samen met ÏKTÄ, in de route die zij aangeeft.

Waarbij ik niet anders kan, dan me steeds meer te gaan richten op aardse zaken, immers daar vindt haar LEVEN plaats.

Tussen haar levensvormen als in ZIJN, daar waar alles plaats zal vinden.

Vele roepen dat de transformatie waar deze aarde inzit, zal voelen alsof je in een bad met Licht terecht zal komen.  Een bad dat je letterlijk vleugels geeft en zal voelen alsof je opstijgt.

 

Ik ervaar het precies andersom.

Ik viel met mijn bad vol Licht, in haar…in deze Aarde!

 

En nu stroomt mijn bad vol LICHT, door haar.

Waarbij ik mens ben geworden, om samen met ÏKTÄ te ZIJN.

 

Mariette Eikelboom

www.lichtfladderaars.com

 

Ons gastenboek hieronder, geeft de ruimte aan jou om wat te schrijven. Leuk als je dit doet! 

© 2014 - 2021 Ik adem wolkjes Licht & Liefde, samen met jou. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel