Bestaat er eigenlijk wel echte tijd op deze AARDE?

Vorige Artikel 107 van 133 Volgende

Bestaat er eigenlijk wel echte tijd op deze AARDE?

 

Ja die bestaat er zeker, echter het is niet tijd zoals velen hem kennen van de klok.

De tijd op aarde, is er 1 van lussen, letterlijk tijds-lussen en deze tijds-lussen zijn overblijfselen en gelijk nieuwe starters van het leven wat AARDE leeft.

Dus stel je hebt een eeuw op deze aarde vertoefd, dan is die eeuw ook een stuk tijds-lus.

Letterlijk alles wat in LEVEN geleefd wordt op en vanuit deze AARDE, slaat zich op in energie en deze energieën samen, vormen haar tijdslussen van ZIJN.

Als in een aarde-klok en zodra we een nieuwe tijds-lus in gaan, schuift haar klok, onderweg naar een groei in haar bewustzijn.

Deze tijdslussen van energie, herhalen zich namelijk als een spiraal en dit doen ze om te herstellen wat nog niet in harmonie is.

Waarbij de optelsom van alle tijds-lussen, uiteindelijk Vredeslicht is.

Dus herhalen de tijdslussen zich net zolang, totdat volledig VREDES-licht bereikt is, als bv in een totale omvattende planeet AARDE in vredeslicht.

Dus leven wij niet in uren op deze aarde, maar in haar elementen van LEVEN ,die zich steeds weer zullen herhalen om haar uiteindelijke missie te bereiken.

Waarbij deze AARDE naast VREDES-licht, ook nog een volledige helende planeet zal worden. Dus zullen haar tijds-lussen net zolang herhalen tot beide doelen behaalt zijn.

En wist je, alles universeel draagt ook zijn of haar tijdslussen en alle tijds-lussen bij elkaar, zijn weer 1 lus.

Allen onderweg naar VREDES-licht en het begrip transformatie zoals we nu vaak horen op deze AARDE, is iets van alle tijds-lussen. Sterker nog, dat is nou juist de basis van elke lus!

Tegen de tijd ingaan, kan dus niet, echter je kunt de tijd dus  ook niet versnellen.

Ook niet op deze AARDE.

Immers het is haar “klok” van LEVEN, dus zal zij aangeven wanneer haar volgende transformatie zal plaatsvinden en zullen wij dit in de energie van de tijds-lus merken.

Het moment dat energie zich zal Öpenen, om zich te mogen herstellen….

 

Mariette Eikelboom

www.lichtfladderaars.com

 

 

 

 

© 2014 - 2021 Ik adem wolkjes Licht & Liefde, samen met jou. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel