En we zijn aan het kantelen, we ZAKKEN letterlijk de AARDE in.

Vorige Artikel 62 van 83 Volgende

17-07-2020

 

En we zijn aan het kantelen, we ZAKKEN letterlijk de AARDE in.

 

Op dit moment zoemen de teksten, spirituele inwijdingen, lezingen, meditaties, groeps-ontmoetingen en vreugde vuren van 3D naar 5D je letterlijk tegemoet.

Want het lijkt wel een nieuwe discipline, die belangrijker is dan het aarde-LEVEN zelf.

Want als je niet in Licht & Liefde AAN-wezig bent, kun je dan überhaupt nog wel ZIJN en mag je wel bestaan?

Zo zo jij durft, hoor ik mensen nu zeggen, want als er 1 al maanden roept dat Licht & Liefde juist NU belangrijker is dan ooit, dan ben ik het wel.

Ja dit klopt, want als je de kwantum fysica van deze planeet bestudeert, dan weet je dat alles wat je uitzend, ook letterlijk zich vastplakt aan de AARDE-energie. Dus als jij zeer mokkend als een ontploffende vulkaan hier rond stoomt, dan vult een stuk van AARDE zich met deze energie.

Op AARDE werkt het dan ook weer zo, dan alles weer in balans gezet zal worden, dus zullen er anderen zijn vanuit bv verzachtende en liefdevolle velden, die deze vulkaan branden dan weer blussen.

Wat maakt dat anno 2020,  er een enorme bak aan LICHT & LIEFDE nog nodig is, want wereldwijd zijn er nog wel wat brandjes die geblust mogen worden. Metaforisch gezien dan.

Ik heb het over honger, oorlog, wereldvrede, ongelijke verdelingen, macht, etc.

Allemaal zaken die hoog op de nationale Universele Vredes agenda staan en deze AARDE, zal zeker hierin een draai mogen maken.

En het plan is ook dat dit zal gebeuren, want de nieuwe AARDE, is vanuit haar kern er 1 van LIEFDE . Dit in combinatie met heel veel levens-energie en kracht. Deze kern zit nu in het binnenste van deze AARDE, dus nog minimaal AAN-wezig. Echter ze is al in haar nieuwe bewustZIJN, dus in de loop der eeuwen steeds meer AAN.

Wat maakt dat anno 2020, het grootste gedeelte van deze AARDE incl  de buitenkant, daar waar jij en ik nu in oude energie  in rondwandelen, nog niet in die nieuwe levens-energie staat.  Wij leven nog letterlijk in oude zaken.

Immers de totale omvang van deze aarde, is nog helemaal niet in wat velen “5D” noemen. Technisch gezien, kan dit ook helemaal niet. Aarde heeft hierin haar groei nodig, haar eigen groei in haar bewustZIJN. Vandaar ook de oproep van velen tot heel veel LICHT & LIEFDE.

Immers deze eeuw wonen wij allen SAMEN in die oude energie. In alle bewustzijns vormen die er nu ZIJN en daarin mogen wij bewust samenwerken.

En nu komt het, we gaan ook letterlijk zakken in die oude aarde-energie. Immers daar moet opgeruimd worden, geheeld, ÖMarmd en is de samenwerking nodig.

Hoe hard we ook roepen dat alles 5D wordt, dan nog zal er vanaf nu steeds harder van ons allen gevraagd worden, om letterlijk op deze AARDE AAN te gaan.

Daar is immers onze mensenvorm en alles wat daarbij hoort.

Daar zal namelijk vanuit en in gewerkt worden. WAARBIJ het VOELEN het hoofdinstrument gaat ZIJN.

Sinds 2 weken voelen velen dan ook, dat er hierin al letterlijk iets aan het schuiven is.

Alsof er een magneet is AAN-gezet richting AARDE en sommige benoemen het letterlijk als: ik zak de aarde in.

Wat er gebeurt, is dat ons lichtwezen, volledig in het aarde-lijf aan het verzinken is.

Iets wat voor velen als heel massief gevoelt kan worden, want de afgelopen jaren stonden juist in het teken van LICHT, ver-lichten en Öpenen in LICHT. Voor anderen wordt het lijf juist steeds lichter, deze zijn al in samenwerking met hun mensen-vorm en de zwaarte is er al uit.

En het is het laatste, die samenwerking waar de wereldwijde oproep voor staat.

Omdat als jij jouw eigen lijf, jouw mens zijn en alles wat daarbij hoort, lief hebt, dan verzacht jouw wezen.

Niet als in 3D,4D, 5D of 21D, maar als in AARDE-mens.

Ik nodig je dan ook uit, om jezelf als prachtig aarde-mens LIEF te hebben, op en met alles wat daarbij hoort.

Dat is het enige wat nu van ons allen gevraagd wordt, heb je zelf lief.

Realiseer je dat deze eeuw, er velen zullen ZIJN die zich zelf en alles wat daarbij hoort, nog niet lief kunnen hebben. Daarin is juist hulp nodig, begeleiding, geduld en heel veel zachtheid. In alle leeftijden van ZIJN.

 

Mariette Eikelboom

www.lichtfladderaars.com

 

 

ÖM introductie filmpje

Mariette start 22-2-2021 met haar nieuwe Lichtmodule ÖM. Ze heeft er een klein introductie filmpje over gemaakt, kijk je mee?

Klik op de link om het filmpje te openen.

https://youtu.be/YuIuLYfOQdI

Omdat er zoveel te delen valt, hebben wij ook regelmatig een nieuwsbrief. Mariette schrijft, zal illustreren en mee-geven aan jou, wat nu vanuit deze Aarde mee mag. Opgeven kan hieronder!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Ons gastenboek hieronder, geeft de ruimte aan jou om wat te schrijven. Leuk als je dit doet! 

Het gastenboek is niet voor vragen over VoelLanders. Stuur hiervoor een mail naar voellanders@outlook.com

Gastenboek

  • 23-10-2020 - Wat fijn je bericht over 22.22 op 22-10-20. De dag...  lees meer
  • 15-10-2020 - Ik las vandaag je blog over de “De universele rechten...  lees meer
  • 11-10-2020 - Elke blog is zo een feest van herkenning en erkenning...  lees meer
Plaats een bericht

© 2014 - 2020 Ik adem wolkjes Licht & Liefde, samen met jou. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel