De Aarde laat haar ZIJN zien via ons.

Vorige Artikel 27 van 31 Volgende

De grote wereld op micro niveau.

Omdat de aarde een collectief is geworden, als in beleving, vindt op alle laagjes hetzelfde plaats.

Dus wat wereldwijd zich afspeelt, is dezelfde scene die in het gezin nu plaats zal vinden, op kantoor of in de straat. Hierin gaat het nog verder, wat op macro niveau wereldwijd zich afspeelt, vindt nu ook plaats in het aardelijf, het bewustzijn van de hersenen en het totale aarde-wezen als in grond, levensvormen en alles wat daarbij hoort.

Zie het alsof er miljarden kleine spiegeltjes elkaar constant weerkaatsen en waar je je ook bevindt en waar je ook kijkt, ziet of voelt, je ziet en VOELT letterlijk hetzelfde, als wat er wereldwijd nu gebeurt.

Waarbij alles in het klein, dus een afspiegeling is van een groter iets, wat op dit moment ook plaatsvindt.

Waarom gebeurt dit zul je je wellicht afvragen?

Omdat deze Aarde zichzelf in beeld brengt. Zij is als het ware met een fotocamera aan het be-lichten waar nog werk aan de winkel is en tegelijkertijd be-licht ze, wat ze los zal gaan laten.

Wat maakt dat je aarde nu ook zou kunnen zien, als 1 groot storyboard en elke dag komen er nieuwe verhalen van ZIJN en stukjes hiervan in beeld.

En als die stukjes voelen wij dus ook, want alles is als 1 collectief verbonden.

Maakt dat velen, VEEL voelen op dit moment.

Belangrijk om je te blijven realiseren, dat het niets persoonlijks is. We maken het vaak persoonlijk, omdat het vanuit de mens nog zo beleeft wordt. Daarin staat de Aarde-mens vanuit haar hersenen nog in oude waarden en normen.

Echter het is dus Aarde die in beweging is en aangezien de levensvormen van Aarde door haar energie wandelen, ervaren en zien wij ook de foto’s van haar.

Blijf zacht hierin, dat is heel belangrijk. Zo creëer je geen nieuwe velden die verhard zijn of zaken uitzenden die eigenlijk helemaal niks met de foto’s van haar te maken hebben, echter wel zo vertaald worden door jouw hersenen.

Aarde is als kwantum fysica, alles schakelt en alles wordt vaste materie als in energie. Dus wat jij uitzend, voegt toe.

De foto’s die wij als collectief  nu steeds meer voelen, zien en die ALLES spiegelen, zijn slechts oude aarde trillingen die vrij komen.

Zij vragen juist om gezien te worden.

Op Macro en Micro niveau, ook in jou!

 

Mariette Eikelboom

www.lichtfladderaars.com

 

 

Onze nieuwsbrief, zal eruit zien als een kleine Lichtfladderaar krant, zo jouw mailbox in. Met agenda, tekst, illustratie en leuke zaken. Aanmelden kan hieronder!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Lieve mensen,

Ons gastenboek hieronder is voor jou! Zodat jij de ruimte hebt, om ook jouw Licht Överdracht mee te geven. Wees welkom om te schrijven...

Gastenboek

  • 07-08-2020 - Fijn om zo verbonden te blijven met slingers van liefde...  lees meer
  • 05-08-2020 - Lieve Mariette,

    Heel erg bedankt voor de mooie en prachtige...  lees meer
  • 05-08-2020 - Lieve Mariette heel erg bedankt voor de mooie altaartjes die...  lees meer
Plaats een bericht

© 2014 - 2020 Ik adem wolkjes Licht & Liefde, samen met jou. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel