De Aarde laat haar ZIJN zien via ons.

Vorige Artikel 70 van 83 Volgende

De grote wereld op micro niveau.

Omdat de aarde een collectief is geworden, als in beleving, vindt op alle laagjes hetzelfde plaats.

Dus wat wereldwijd zich afspeelt, is dezelfde scene die in het gezin nu plaats zal vinden, op kantoor of in de straat. Hierin gaat het nog verder, wat op macro niveau wereldwijd zich afspeelt, vindt nu ook plaats in het aardelijf, het bewustzijn van de hersenen en het totale aarde-wezen als in grond, levensvormen en alles wat daarbij hoort.

Zie het alsof er miljarden kleine spiegeltjes elkaar constant weerkaatsen en waar je je ook bevindt en waar je ook kijkt, ziet of voelt, je ziet en VOELT letterlijk hetzelfde, als wat er wereldwijd nu gebeurt.

Waarbij alles in het klein, dus een afspiegeling is van een groter iets, wat op dit moment ook plaatsvindt.

Waarom gebeurt dit zul je je wellicht afvragen?

Omdat deze Aarde zichzelf in beeld brengt. Zij is als het ware met een fotocamera aan het be-lichten waar nog werk aan de winkel is en tegelijkertijd be-licht ze, wat ze los zal gaan laten.

Wat maakt dat je aarde nu ook zou kunnen zien, als 1 groot storyboard en elke dag komen er nieuwe verhalen van ZIJN en stukjes hiervan in beeld.

En als die stukjes voelen wij dus ook, want alles is als 1 collectief verbonden.

Maakt dat velen, VEEL voelen op dit moment.

Belangrijk om je te blijven realiseren, dat het niets persoonlijks is. We maken het vaak persoonlijk, omdat het vanuit de mens nog zo beleeft wordt. Daarin staat de Aarde-mens vanuit haar hersenen nog in oude waarden en normen.

Echter het is dus Aarde die in beweging is en aangezien de levensvormen van Aarde door haar energie wandelen, ervaren en zien wij ook de foto’s van haar.

Blijf zacht hierin, dat is heel belangrijk. Zo creëer je geen nieuwe velden die verhard zijn of zaken uitzenden die eigenlijk helemaal niks met de foto’s van haar te maken hebben, echter wel zo vertaald worden door jouw hersenen.

Aarde is als kwantum fysica, alles schakelt en alles wordt vaste materie als in energie. Dus wat jij uitzend, voegt toe.

De foto’s die wij als collectief  nu steeds meer voelen, zien en die ALLES spiegelen, zijn slechts oude aarde trillingen die vrij komen.

Zij vragen juist om gezien te worden.

Op Macro en Micro niveau, ook in jou!

 

Mariette Eikelboom

www.lichtfladderaars.com

 

 

ÖM introductie filmpje

Mariette start 22-2-2021 met haar nieuwe Lichtmodule ÖM. Ze heeft er een klein introductie filmpje over gemaakt, kijk je mee?

Klik op de link om het filmpje te openen.

https://youtu.be/YuIuLYfOQdI

Omdat er zoveel te delen valt, hebben wij ook regelmatig een nieuwsbrief. Mariette schrijft, zal illustreren en mee-geven aan jou, wat nu vanuit deze Aarde mee mag. Opgeven kan hieronder!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Ons gastenboek hieronder, geeft de ruimte aan jou om wat te schrijven. Leuk als je dit doet! 

Het gastenboek is niet voor vragen over VoelLanders. Stuur hiervoor een mail naar voellanders@outlook.com

Gastenboek

  • 23-10-2020 - Wat fijn je bericht over 22.22 op 22-10-20. De dag...  lees meer
  • 15-10-2020 - Ik las vandaag je blog over de “De universele rechten...  lees meer
  • 11-10-2020 - Elke blog is zo een feest van herkenning en erkenning...  lees meer
Plaats een bericht

© 2014 - 2020 Ik adem wolkjes Licht & Liefde, samen met jou. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel