Het water in jouw Lijfje, zegt ALLES over jou.

Vorige Artikel 124 van 126 Volgende

Als weken zie ik bekenden en onbekenden, letterlijk onder water hangen.

Meestal een meter boven de grond, tussen de waterplanten en verbonden met allerlei lichtkoppelingen. Los in het water, in een soort cocon of transparante bakken.

Het begon met Seth die hoofdpijn had en vroeg of ik hem kon helpen. Geen probleem zei ik en voor ik het wist, hing hij onder water en stond ik met een heel team, al zijn lichtverbindingen te regelen. Waarbij ik heel nauwkeurig uren lang heb kunnen volgen onder water, wat er in het lijf van Seth gebeurde.

Eerst was een heel gedeelte van zijn lijf troebel en had allemaal donkere massa. Dit hebben we eerst verbonden met allerlei roze en blauwe koppelingen uit diverse velden. Je zag letterlijk de atomen schuiven!

Daarbij was krachtig helder water de sleutel, dit hebben we door zijn lijf laten stromen. Nadat alles helder was, hebben we een gele straal via zijn hoofd uiteen laten vallen, echter we zagen letterlijk dat het te snel ging, dus stapje voor stapje dit toegevoegd. Daarna met diverse prisma's en kristallen in verbinding met de Zon, alles laten draaien en op het moment dat hij zijn ogen open deed, was de hoofdpijn helemaal weg.

Ik heb het letterlijk zien verdwijnen, echter waren we toen 4 uur verder.

Wat ik gedaan had, vroeg hij? Opgeruimd zei ik, je hele lijf was vertroebeld als in oude energie die opgehoopt was. Dit was inmiddels ook opgenomen in je water, dus kreeg je last. We hebben dus je water gezuiverd.

Sindsdien ben ik bijna dagelijks verbonden met deze onder water behandelingen en metaforisch gesproken: ik voel me als een vis in het water.

Ik ben er inmiddels ook achter, dat doordat ik ze zie, ik nog beter diverse zaken hier op deze aarde snap. Mijn lichtwezen draagt ook kennis en deze kan zich steeds meer via mijn aarde-lijf Öpenen.

Waarom schrijf ik jullie dit?

Niet voor de o wat geweldig en bijzonder zinnen, maar om jullie maar weer eens bewust te maken van deze Aarde en dat er zoveel meer is dan enkel Aarde.

We zijn universeel een verbinding en daarin zowel stoffelijk als onstoffelijk AAN-wezig.

Ik ben hier en ik ben daar, dus terwijl Seth met migraine als aarde-lijf in bed ligt, zit ik naast hem onder water en behandelen wij zijn lijfje.

Alles wat leeft op deze aarde, is aangesloten op water systemen, realiseer je dit. Waarbij water en licht van de Zon, 1 verbinding zijn. Dus is jouw totale watersysteem altijd in verbinding van helpend licht.

Waarbij deze lichtverbindingen veel breder zijn dan de Zon, alles is een verbinding met en vanuit licht.

Ons water is bv ook altijd in rechtstreekse verbinding met de Maan.

Met als gevolg, dat veel levensvormen van aarde, nu nog reageren op de stand van Maan. Hoe voller ze is, hoe meer jouw water nu nog kan loslaten en ontladen.

De komende jaren op deze Aarde, zullen deze water verbindingen een belangrijke rol gaan spelen bij de transformatie, die Aarde reeds ingezet heeft.

Zo zal bv de ZON steeds meer naar voren schuiven in de verbinding en zal zij sterk gaan inladen. Hier bedoel ik mee, haar Licht zal nog meer verweven worden met deze Aarde en voor krachtige energie zorgen. Dit inladen gaat oa via al het water. Dus ook het water in jouw lijfje!

Hierbij zal de Maan en haar verbinding met de levensvormen van deze aarde, veranderen. Zij zal meer naar achteren gaan, als het gaat om zuiveren en ontladen. Het Licht van de Zon wordt namelijk zo krachtig, dat terwijl ze in zal laden, ze ook meteen zuivert. Echter zijn deze trillingen veel intenser.

Water is daarbij op aarde een collectief, dus is al het water op elkaar aangesloten. Dus kletst al dit water ook met elkaar en velen zijn zich dit (nog) niet bewust. De trillingen bv, gaan door al het water!

En wist je dat al het water in deze aarde, nog voor het grootste gedeelte oud water is? Ze draagt oude troebele energie, wat zuivering en heling nodig heeft.

Dit komt doordat we net zijn over gegaan van de derde naar de vierde aarde.

Vele levensvormen van deze aarde, dragen dus ook nog oude troebele verbindingen of maken ze troebel.

Alles bv wat als voedsel bij jou naar binnen gaat en geen zuivere waterverbinding in zich draagt, kan troebel worden.

Hierbij optellend, water heeft een geheugen en is net als een boekenkast, de boeken die jij erin stopt, bepalen de boekenkast. Bepalen dus direct ook jouw lijf.

En dan alle boeken wereldwijd, zijn dan weer 1 waterkast.

Wat ik je mee wil geven, sta eens wat meer stil bij jouw lijf en jouw waterverbindingen hierin. Ze gaan namelijk steeds meer kletsen en vragen steeds meer om harmonische verbindingen.

Water reageert namelijk ook op boos, strijd, onvrede, pijn, verdriet en bv angst.

Maar dus ook op LIEFDE en steeds meer op de Zon-verbinding!

Dus wees lief voor jouw water. Je kunt hier zelf heel veel in doen, door te luisteren naar jouw lijfje!!

Door goed te kijken wat je aan voedsel tot je neemt en of dit in harmonie heeft kunnen groeien.

Door goed te luisteren naar wat jouw water nodig heeft aan zuurstof, slaap, ritme, etc.

Door zuinig te zijn met het water van deze aarde, haar niet te vervuilen of te verwaarlozen.

Nogmaals transformeren doen we samen, dus ook met het water in ons en al het water SAMEN.

Veel meer dan de meeste denken...

Ps. Wist je dat #VoelLanders heel sterk communiceren met hun water? Immers het is hun water, dat het voelen transporteert....♡

Mariette Eikelboom

www.lichtfladderaars.com

 

 

 

Ons gastenboek hieronder, geeft de ruimte aan jou om wat te schrijven. Leuk als je dit doet! 

Gastenboek

  • 23-01-2021 - Ohh**mijn Zonnendrager** heb er vlinders van in mijn hart. Alles...  lees meer
  • 21-01-2021 - Zoveel Zin in ÖM😀
    Ik heb mij net ingeschreven op 21...  lees meer
  • 20-01-2021 - Vanaf het allereerste moment dat je vertelde over öm...  lees meer
Plaats een bericht

© 2014 - 2021 Ik adem wolkjes Licht & Liefde, samen met jou. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel