De ander is jouw Boek!

Vorige Artikel 83 van 83

Vanuit mijn praktijk, heb ik steeds meer gesprekken met orthopedagogen, psychologen, psychiaters, docenten, groepsleidingen, kinderdagverblijf leidsters en velen anderen die in de reguliere gezondheidszorg en/of het onderwijs werkzaam zijn.

Ik heb zelf ruim 15 jaar als therapeute en trainster in de reguliere gezondheidszorg gewerkt en nu het 2020 is, reist bij mij steeds vaker de vraag: wat is eigenlijk regulier?

En aan de vragen van degene die aan mijn tafel zitten, kan ik inmiddels concluderen, dat steeds meer zich deze vraag gaan stellen.

Want het begint ergens met een voelen, je ziet ineens de ander anders, je weet ineens dat de oplossingen uit het boekje niet kloppend meer zijn en toch zijn daar de enorme vraagtekens.

Want hoe dan, wat past dan wel?

Waarbij er steeds meer zijn, die de vraagtekens voorzichtig los durven te laten en gaan kijken wat mag zijn.

Echter velen laten het ook weer los, duiken de oude aangeleerde methodes in en doen daardoor zichzelf en ook de ander uiteindelijk toch tekort.

Niet bewust, want we zitten nu eenmaal in een brug, onderweg naar nieuwe zorg en nieuw onderwijs. Waarbij op deze aarde, onderwijs en zorg altijd de voorlopers zijn en tegelijkertijd de achterlopers. Immers daar komen de nieuwe manieren van zijn als eerste naar binnen en daardoor lopen ze meteen achter, want de antwoorden op wat het nieuwe vraagt, is er nog niet.

Ik wil dan ook graag een oproep doen!

Aan allen die in de gezondheidszorg en het onderwijs werken, blijf alsjeblieft ÖPEN staan. Durf anders te zien, anders te weten en anders te horen. Ook al heb je kennis uit allerlei studies, boeken, volg je symposiums, laat je je wereldwijd bijscholen en heb je al heel veel ervaring. Het zit hem namelijk niet in jou, maar in de ander...

Het is de ANDER die voor jou staat op dit MÖMENT, die jou weer anders zal Öpenen! Niet het boek, de studie of de jaren van jouw eigen ervaring.

Iets zoals het altijd al werkt op deze Aarde, we geven elkaar les.

Omdat we uit een periode op deze aarde komen, waarin we gewend zijn geraakt, om alles via onze hersenen aan te leren en dus oa via lesstof uit een boek, zijn velen "vergeten" dat wij allen samen de boeken zijn.

Wij zijn de lesstof die gezien, gehoord en gelezen mag worden.

Wij zijn hier dan ook oa op deze Aarde, om elkaar les te geven. Dus zijn wij ook AAN-wezig in klassen, ziekenhuizen, opname groepen, kleuterklassen, geriatrie, BSO, kinderdag verblijven, intensive care...

De komende eeuw zal er vanuit deze Aarde, een steeds groter beroep gedaan worden, op het (aan) voelen van de mens tov alle andere levensvormen om hen heen.

Omdat het (aan) VOELEN, het zien opnieuw zal Öpenen, het weten opnieuw zal Öpenen en het horen opnieuw zal Öpenen.

Dus is het aan jou..

Als de ANDER ineens voor je staat en je AAN-kijkt.

Kijk je dan terug en VOEL je wat de ander NU vraagt of sla je je bekende oude boekje open...

** Als je je bekende oude boekje open slaat, zal jouw zicht niet het nieuwe ZIEN. Immers dan kijk je met je hersenen, want die hebben dat oude boekje al jaren geleden opgeslagen.

Mariette Eikelboom

www.lichtfladderaars.com

 

 

ÖM introductie filmpje

Mariette start 22-2-2021 met haar nieuwe Lichtmodule ÖM. Ze heeft er een klein introductie filmpje over gemaakt, kijk je mee?

Klik op de link om het filmpje te openen.

https://youtu.be/YuIuLYfOQdI

Omdat er zoveel te delen valt, hebben wij ook regelmatig een nieuwsbrief. Mariette schrijft, zal illustreren en mee-geven aan jou, wat nu vanuit deze Aarde mee mag. Opgeven kan hieronder!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Ons gastenboek hieronder, geeft de ruimte aan jou om wat te schrijven. Leuk als je dit doet! 

Het gastenboek is niet voor vragen over VoelLanders. Stuur hiervoor een mail naar voellanders@outlook.com

Gastenboek

  • 23-10-2020 - Wat fijn je bericht over 22.22 op 22-10-20. De dag...  lees meer
  • 15-10-2020 - Ik las vandaag je blog over de “De universele rechten...  lees meer
  • 11-10-2020 - Elke blog is zo een feest van herkenning en erkenning...  lees meer
Plaats een bericht

© 2014 - 2020 Ik adem wolkjes Licht & Liefde, samen met jou. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel